Skip to main content

 

dunes-branding-iconHuisstijl ontwikkelen

Een huisstijl ontwikkelen is bij Dunes een bekende start van een project. Door de huisstijl (logo, kleur, typografie en eventueel aanvullende vormentaal ) van uw bedrijf te definiëren, kunnen we snel en consequent uw opvolgende uitingen verzorgen.

Huisstijl ontwikkelen, u bent betrokken bij het proces.

U bent als opdrachtgever betrokken vanaf de eerste schets. Hierbij wordt rekening gehouden met het product en / of diensten, tijdspad, kosten, rendement, eisen, wensen en uitingsvorm. Standaard wordt bij een huisstijl ook gedacht aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. (een standaard correspondentieset) Bij een huisstijl leveren we het logo in gangbare digitale drukformaten op. (EPS, AI en PDF) Deze kunt u altijd downloaden vanaf uw klantenpagina.

Huisstijl ontwikkelen voor Office

Naast het huisstijldocument kunt u bij Dunes een aantal producten bestellen die niet elk ontwerpbureau kan leveren. We ontwerpen bijvoorbeeld ook powerpoint templates in uw huisstijl, digitale word sjablonen, digitale excel sjablonen en een digitale outlook handtekening.

Wat kost een huisstijl ontwikkelen?

De kosten voor een huisstijl ontwikkelen variëren sterk. Dit start vanaf een paar honderd euro tot enkele tonnen. Vergelijk dit bijvoorbeeld met de prijs voor een auto. Een tweedehands klein model kan al vanaf een paar honderd euro beschikbaar zijn, terwijl ook dure auto’s van enkele tonnen te vinden zijn. De kosten voor een huisstijl of logo ontwikkeling hangen af van verschillende zaken:

  • Kennis, ervaring en bekendheid van het bureau en/of de ontwerper (opdrachtnemer) De kennis en ervaring van een partij die de huisstijl ontwikkeld speelt een grote rol in de prijs voor een huisstijl design of logo ontwikkeling.
  • Daarnaast spelen de wensen van de opdrachtgever natuurlijk een grote rol in de hoogte van de logo kosten. Wanneer de huis stijl op veel middelen moet worden toegepast en je zeker wilt zijn van de kwaliteit van de huisstijl zal hier een hoger prijskaartje aan hangen dan wanneer minder zaken van belang zijn.

Stijlelementen

Met stijlelementen worden alle losse onderdelen van een huisstijl bedoeld die niet onder de logo ontwikkeling vallen, maar wel op alle huisstijldragers toegepast worden. Denk hierbij aan een bepaalde opmaak of het gebruik van bepaalde lijnen, vlakken of andere vormen. Stijlelementen kunnen bij consistent gebruik sterk bijdragen aan de herinnering en herkenning van een merk.

Geïnteresseerd?  Start hieronder een project met ons!

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.