Skip to main content

Reclamebureau in Beverwijk nodig?

U zoekt een reclamebureau in Beverwijk om u te helpen met uw reclame, marketing en communicatie? Wij kennen Beverwijk; de mensen, de markt en de kansen. Van de breestraat in het centrum tot de zware markt / bazaar aan de rand van de stad: ze zien allemaal de toegevoegde waarde van een reclamebureau dat zorgt voor resultaat. Bij ons geen wollige woorden, maar concrete oplossingen.

 

Reclame, marketing of communicatie?

Wie een reclamebureau inschakelt heeft een bepaald doel. Een website laten maken, bijvoorbeeld. Om dat doel te bereiken is een goed plan nodig. Dunes MultiMedia kan u helpen met de strategie en de stappen daarna. Van pakkend logo ontwerp tot betaalbaar webdesign; wij zijn uw creatieve partner! We denken dus ook liever niet in hokjes als ‘reclame, marketing of communicatie’. Uiteindelijk komt het namelijk allemaal op hetzelfde neer: zorgen voor resultaat. Een opdracht is voor ons meer dan alleen een opdracht in het portfolio van Dunes. Wij geloven in een hechte samenwerking.

 

Als klein specialistisch ontwerpbureau zijn wij ervan overtuigd dat ons succes onlosmakelijk is verbonden met dat van onze klanten. We willen dus persoonlijke, op maat gesneden diensten leveren die waarde toevoegen en de winstgevendheid ten goede komt. Dus: websites met bezoekers, advertenties met rendement en video’s met publiek.

We gaan voor een no-nonsense mentaliteit en houden van aanpakken. We zijn flexibel in onze werktijden en schaalbaar door freelancers en outsourcing bij onze partners.

Dunes kijkt, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en ontwerpt. Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend, pragmatisch en effectief. We zetten onze verschillende ontwerp- en adviesdisciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat.

Enkele ondernemers uit Beverwijk en omstreken die u voorgingen:

Gemeente Beverwijk, Tata Steel, Kennemer College, Outstanding Events, Jac. P. Thijsse College, Het Hoge Duin, Paviljoen Zeezicht, Danielli Corus, Bibliotheek IJmond Noord, Timboektoe, Dorpsraad Wijk aan Zee, Muziek- & Dansschool Beverwijk , Kingsquare, Party Support, Sea You en MDB Bouwadvies.

Interesse?

Vrijblijvend overleggen?

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.