Skip to main content


Model 3 2021: Nieuw Tesla referral programma, 1.500 km gratis laden!

Het referral programma van Tesla is bedoeld ter motivatie van Tesla eigenaren om ook andere mogelijke Tesla gelovigen 🙂 te overtuigen tot aanschaffen van een Tesla. Dit levert voor de mogelijke nieuwe Tesla eigenaar een mooi voordeel op, zo kom je nu bijvoorbeeld in aanmerking voor een half jaar gratis Superchargen! Ook voor de Tesla eigenaar die zijn persoonlijke referral code levert, zijn er leuke voordelen.

Mijn referal code voor 1500km gratis superchargen: https://www.tesla.com/referral/kuno60656

1500 km gratis supercharge referral code

Om gebruik te kunnen maken van de referral voordelen heb je bovenstaande “referral code” nodig.

De koper van de nieuwe Model 3 2021 Tesla krijgt 1.500 km gratis superchargen op zijn Tesla account. Ook de Tesla eigenaar die de referral heeft gemaakt verdient 1.500 km gratis laden 🙂 Alleen is dit nog niet alles. Heb jij je vriend of kennis zo ver gekregen om via de referral een Tesla aan te schaffen dan maak je ook nog eens kans op een model Y of Roadster te winnen!

Wil jij 1.500 km gratis superchargen? Bestel je Tesla dan via mijn tesla referral code 😉 Volledig onbaatzuchtig natuurlijk maar mocht ik een Model Y of Roadster winnen, dan beloof ik dat je hem zeker een vakantie mag lenen 😛

Nieuw referral programma: 1.500 km gratis laden!

Model 3 2021 referral code

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.