Skip to main content

Website laten maken

Website laten makenU wilt een website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontwerpbureau Dunes ontwikkelt, bouwt en onderhoudt al jaren websites voor bedrijven. Door onze aanpak kunt u uw website laten maken met een prima prijs / kwaliteit verhouding. Met ruim 18 jaar ervaring in webdesign en websites maken zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een corporate site. En of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij ons kunt u de website laten maken die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op en stuur een formulier in aan de rechterzijde.

Wij maken uw website door middels van een goed concept, goed artwork, goede keuze van domeinnamen, goede uitstraling, creatieve titels, compacte teksten. Kortom: goed idee, goede content en goed design.

Waarom hier uw website laten maken?

  • Uitstekende kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Zoekmachinevriendelijk gebouwd
  • De website getest in de meest gangbare browsers
  • Goede service
  • Korte communicatielijnen

Een opvallende website laten maken

Dunes bouwt maatwerk websites die zich onderscheiden. Géén standaard templates maar een website die past bij uw bedrijf, toegespitst op uw huisstijl.

Wat kost het om een website te laten maken

De kosten om een website te laten maken lopen sterk uiteen. U kunt het maken van een website zien als het maken van een maatpak. Daarnaast kunt u denken aan schaalbaarheid voor in de toekomst. Niet alle functionaliteit hoeft voor de livegang al geïnvesteerd zijn.

Een zoekmachine-vriendelijke website laten maken

Een website die u door ons heeft laten maken wordt standaard Google vriendelijk gebouwd,  voorzien van de juiste codes zodat uw website ook echt gevonden wordt.

Wij maken websites in heel Nederland

Wij hebben ook websites gemaakt voor bedrijven in o.a.: Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag, Groningen, Arnhem en Maastricht. Heeft u bijvoorbeeld een adviesbureau in Alkmaar of een automatiseringsbedrijf in Utrecht? De afstand is geen probleem.

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.