Skip to main content

Zakelijke wordpress website laten bouwen? Dat kan! Wij kennen de kansen tot onderscheiden en mogelijkheden, maar ook de uitdagingen.

Zakelijke wordpress website

Wordpress is van origine een opensource blog, maar sinds een aantal jaren is WordPress het meest gebruikte CMS door een zeer grote community van programmeurs, gebruikers en ontwikkelaars. WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Het plugin systeem van wordpress is zeer krachtig en biedt toegang tot interessante functionaliteit zoals zoekmachine optimalisatie, reactiemanagement, social media integratie, nieuwsbrieven, formulieren, video, sliders, onsite google translate en webshops.

Met wordpress kom je makkelijker in de top 10 van google..

52
Zakelijke wordpress websites

Gerealiseerd

300+ in andere cms-en

 

WordPress
Theme’s

Eigen WordPress theme?

Dunes kan voor u in het WordPress cms een webdesign uitwerken. We noemen deze ook wel templates of in WordPress termen: themes.

WordPress
Plugins

Eigen wordpress plugin?

Dunes heeft de expertise in huis om een eigen wordpress plugin te ontwikkelen. Hiermee kunt u elke gewenste functionaliteit toevoegen aan wordpress via het bestaande pluginsysteem van wordpress.

WordPress
Hosting

Betrouwbaarheid

Naast het laten maken van een zakelijke WordPress website dient deze gehost te worden. Dunes’ partner is een zeer betrouwbare hostingpartij waar uw website gegarandeerd 99,6% / 99,9% van de tijd online staat.

WordPress
Hosting

Snelheid

De laadtijd de website is van invloed op uw google resultaten. We streven we naar een laadtijd maximaal 3 seconden voor uw website. Dit borgt de rankings in google.

Zakelijke wordpress theme laten maken?

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om met een standaard WordPress theme te werken. Soms wil je dat ook helemaal niet. Vooral de iets grotere bedrijven laten graag een website op maat ontwerpen en ontwikkelen. Daar is ook helemaal niets mis mee. Sterker nog, dat heeft zelfs de voorkeur, want alleen dan kun je je echt onderscheiden. Maar dit soort trajecten kosten nou eenmaal veel tijd en dus zijn ze gebonden aan wat grotere budgetten. Voor startende, kleine bedrijven en zzp-ers is de mogelijkheid om voor een beperkt budget een website te kunnen (laten) maken juist ideaal. Dat er andere sites in de wereld zijn die er qua uiterlijk op zullen lijken moet je dan maar op de koop toenemen. Er zijn echter voldoende WordPress themes in omloop die zó veel mogelijheden bieden qua indeling, dat het haast niet meer te zien is dat hetzelfde standaard theme is gebruikt.

Dunes kan voor u een professionele wordpress website realiseren. Bekijk onderstaande onderdelen van wordpress ontwikkeling. Of start een project hieronder aan de pagina.

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.