Dunes

Wij zijn een strategisch ontwerpbureau / reclamebureau in de duinen Wijk aan Zee.  Dunes MultiMedia is opgericht door Kuno Hamers in 1997. De naam Dunes in de duinen van Wijk aan Zee was een logische keuze. Onze studio in het pand Jozeboko ligt midden in de duinen van Wijk aan Zee. Multimedia verwijst naar alle media waarin wij onze producten kunnen leveren.

Kuno kijkt, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en ontwerpt. Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend, pragmatisch en effectief. Wij zetten verschillende ontwerp- en adviesdisciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat.

Trots dat wij werken voor…

Als klein specialistisch ontwerpbureau zijn wij ervan overtuigd dat ons succes onlosmakelijk is verbonden met dat van onze klanten. We willen dus persoonlijke, op maat gesneden diensten leveren die waarde toevoegen en de winstgevendheid ten goede komt. Dus: websites met bezoekers, advertenties met rendement en video’s met publiek.

We gaan voor een no-nonsense mentaliteit en houden van aanpakken. We zijn flexibel in onze werktijden en schaalbaar door freelancers en outsourcing bij onze partners.

Het team

Kuno Hamers is de eigenaar, maar Dunes is meer dan Kuno Hamers. Samen met collega’s Ramon Speets en Ben Speets zijn ze samen uw aanspreekpunten. Kuno en Ramon werken daarnaast samen met een team van zelfstandige professionals, bedrijven en freelancers.

Dunes …

… gaat vooral uit van creativiteit en conceptueel denken

… bestaat al meer dan 19 jaar

… is onderdeel van de webdevelopmentgroep

… is lid van het wat kost nu een website platform

… is eigenaar van de sitebuilder mooiewebsitelatenmaken

… levert professionele office templates via huisstijl in office

… ontwikkelt de producten WinNc en Project Timer

Meer weten?

Wilt u informatie over onze werkzaamheden, neem dan eens contact op met ons. U kunt ons contactformulier invullen voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gesprek. Of bel direct naar +31 (0) 251 – 373104.