Door alle uitingen te stijlen, maar ook vooral door samen te werken met de medewerkers van ZorgTTP kunnen de medewerkers een groot aantal items zelf bewerken, aanpassen en opzetten. En wanneer het eens nodig is dat er een vormgever meekijkt dan plannen we een korten online screenshare sessie. Op deze manier blijft de creativiteit en energie wel aanwezig binnen de organisatie en toch wordt de algehele uitstraling geprofessionaliseerd.

zorgttp-opendagWanneer nodig werkt Dunes in het opmaakpakket Indesign zodat het certified naar een kwaliteitsdrukker gestuurd kan worden. Het andere moment is het erg krachtig dat een dag voor een presentatie de organisatie zelf nog een A0 poster kan aanpassen en nog zelf snel naar een digitaal drukker kan versturen met prima resultaat.

Ook de site is een mix van eigen beheer en ondersteuning. Omdat ZorgTTP zelf de beveiliging op het hoogste niveau wil borgen hosten en beheren ze zelf de site. Wel is Dunes bereikbaar voor professionele styling en technische oplossingen.

Ook maakt Dunes foto’s van de medewerkers, evenementen en bijeenkomsten. Deze foto’s worden gebruikt in alle offline uitingen en op de site.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.