Skip to main content

 

Kuno

 

Kuno Hamers, eigenaar Dunes MultiMedia

Kuno kijkt, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en ontwerpt. Zijn werkwijze is open, betrokken, uitdagend, pragmatisch en effectief. Hij zet verschillende ontwerp- en adviesdisciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat.

Business Name: Dunes MultiMedia – Ontwerpbureau Dunes

Dunes MultiMedia is opgericht door Kuno Hamers in 1997. De naam Dunes in de duinen van Wijk aan Zee was een logische keuze. Onze studio in het pand Jozeboko ligt midden in de duinen van Wijk aan Zee. Multimedia verwijst naar alle media waarin wij onze producten kunnen leveren.

Kuno Hamers is eigenaar van Dunes, maar Dunes is meer dan Kuno Hamers. Samen met collega’s Ramon Speets en Ben Speets zijn ze binnen Dunes uw aanspreekpunt. Kuno en Ramon werken daarnaast samen met een team van zelfstandige professionals, bedrijven en freelancers.

Dunes MultiMedia is een multidisciplinair strategisch ontwerpbureau. We werken met passie aan uiteenlopende opdrachten voor multinationals, dienstverlenende bedrijven, onderwijs, entertainmentbranche en de overheid.

Als klein specialistisch ontwerpbureau zijn wij ervan overtuigd dat ons succes onlosmakelijk is verbonden met dat van onze klanten. We willen dus persoonlijke, op maat gesneden diensten leveren die waarde toevoegen en de winstgevendheid ten goede komt. Dus: webdesign met bezoekers, advertenties met rendement en video’s met publiek.

Dunes MultiMedia – Ontwerpbureau Dunes
Adres: Relweg 57, 1949 EC – Jozeboko
Location: Wijk aan Zee NH (Netherlands, The)
Business Phone: 0251-373104

Links

Dunes locatie: ///Arts.Takeover.Sand

Istock member: dunesmm
Istock signup: https://www.istockphoto.com/dunesmm
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/kunohamers
Facebook: https://www.facebook.com/kuno.hamers
Business Website: www.dunesmm.nl | ontwerpbureaudunes.nl
Dunes Tesla model 3 2021 referral code: https://ontwerpbureaudunes.nl/referral-link-voor-tesla-model-3-2021/

Product websites: winnc.com | huisstijl-in-office.nl | mooiewebsitelatenmaken.nl | webdevelopmentgroep.nl | projecttimer.com | software.dunesmm.nl |

Education / activities:
1989 – 1991 Havo Beverwijk – Beverwijk
1991 – 1993 Kunstacademie – Kampen
1993 – 1996 Hogeschool v/d Kunsten Utrecht BMT – Hilversum
1996 – 1997 EMMA European Media Masters of Art – MA – Portsmouth University
1997 – Now Owner company Dunes MultiMedia – Wijk aan Zee

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.