Medewerkers van “van Oord” kunnen allerlei grafische elementen gebruiken in de tenders zonder daarbij Word te verlaten. Grafische elementen die je eerder verwacht in een opmaakpakket voor professionals zoals in Indesign. Zo kunnen ze de fotografie van tussenpagina’s en voorpagina’s aanpassen in Word via de “foto invoeg module” van Huisstijl in Office. Door deze module te gebruiken blijft de gebruikte verhouding van de foto in het artwork intact. Indien de foto’s te groot van formaat zijn worden ze bijgesneden tot de juiste resolutie. En dat allemaal zonder Word te verlaten.

Van Oord heeft ook een aantal grafische elementen in het lint tot haar beschikking om gekleurde opgemaakte gekleurde grafische vlakken door de tender heen te plaatsen en het een uitstraling te geven zoals je dat verwacht in brochures en jaarverslagen.

In de tender zijn alle stijlen zorgvuldig opgemaakt en maken we gebruik van verbeterde bullet werking in Word met meerdere bullets / opsommingsstijlen bereikbaar vanuit het Office lint.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.