Skip to main content

Wil je dat je Office huisstijl (documenten en presentaties) er professioneel en consistent uitziet, ongeacht waar je ze opent of wie het bekijkt? Dan is Huisstijl in Office iets voor jou!

Huisstijl in Office Cloud is een product van Dunes die je helpt om je huisstijl lettertypen, kleuren, logo’s en sjablonen uit de Cloud te gebruiken in alle Microsoft Office-toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Je hoeft bijvoorbeeld geen lettertypen meer te installeren of externe sjablonen te downloaden, want alles wordt gehost in de cloud en is beschikbaar in de nieuwste versies van Office. (Office365)

Met Huisstijl in Office Cloud kun je eenvoudig en snel documenten maken die voldoen aan je huisstijl richtlijnen, zoals brieven, offertes, rapporten, facturen, nieuwsbrieven en meer. Je kunt ook professionele PowerPoint presentaties maken met je eigen logo, kleuren en afbeeldingen. En je kunt je e-mail handtekening synchroniseren tussen al je Windows-apparaten.

Huisstijl in Office Cloud bespaart je tijd, geld en moeite. Je hoeft niet meer door meerdere mappen te zoeken naar de juiste sjablonen, teksten of lettertypen, want alles is in de Cloud binnen handbereik. Je hoeft ook niet meer te worstelen met de opmaak of de compatibiliteit van je documenten, want alles wordt automatisch aangepast aan je huisstijl. En je kunt je documenten en presentaties makkelijk delen met anderen, zonder dat ze er anders uitzien.

Wil je meer weten over Huisstijl in Office of de Cloud versie? Neem dan contact op met Kuno Hamers van Dunes MultiMedia of bezoek www.huisstijl-in-office.nl Wij helpen je graag om je huisstijl in Office te optimaliseren!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies. Wil je onze site goed gebruiken dan zal je het gebruik van onze cookies moeten accepteren.