Webdesign: De start van een website bouwen!

Webdesign door DunesDunes brengt uw wensen kaart en levert een concreet webdesign op. Hoger in de zoekmachines, maar geen hacks en rare scripts? Dunes werkt vanuit de basis toe naar een goed gevonden website of product. Wij maken uw website door middels van een goed concept, goed artwork, goede keuze van domeinnamen, goede uitstraling, creatieve titels, compacte teksten.
Kortom: goed idee, goede content en goed design. 

Dunes is daarmee overwegend in het voortraject van het bouwen van een site actief. We brengen uw wensen in kaart en leveren een concreet voorstel van uw website op. Een goede webdesigner heeft gevoel voor techniek, luistert goed naar de wensen van de klant en voegt al deze eisen in een goed ontwerp van een website samen. We gebruiken daarbij bijvoorbeeld kennis van typografie, (online) marketing, stockfotografie, vlakverdeling en user experience design.

Een webdesign en dan?

Een webdesign kunt u bij uw technische partij laten uitwerken of ook bij Dunes uitbesteden. Wij pakken dan het vervolg op en bouwen en onderhouden uw website bijvoorbeeld in WordPress via de webdevelopmentgroep of in het KMT van Kingsquare.

Onze portfolio is divers. We werken normaal voor (middel) grote bedrijven, stichtingen en instellingen, maar incidenteel ook voor interessante zelfstandige professionals en start-ups.

Eerst gewoon wat advies?

Een communicatieadviseur van Dunes geeft u in een persoonlijk gesprek van 1 à 2 uur professionele en praktische adviezen. Voorafgaand aan formuleren we samen met u, uw communicatieprobleem. Met de adviezen kunt u beslissen deze vrijblijvende aanbevelingen in te voeren die zullen leiden tot het optimaliseren van uw website.

Meten en verbeteren

Na de oplevering van de website kunnen zijn we niet klaar. Meteen vanaf de start is het belangrijk om met Google Analytics aan de slag te gaan, zodat inzichtelijk gemaakt kan worden wat het resultaat van de website is en hoe we dit resultaat kunnen verbeteren.

 

Een greep uit onze webdesign klanten

Recent Posts / View All Posts

Uw huisstijl in Office

| Geen categorie | No Comments

Wil je dat je Office huisstijl (documenten en presentaties) er professioneel en consistent uitziet, ongeacht waar je ze opent of wie het bekijkt? Dan is Huisstijl in Office iets voor…

WinNc 10.1.0.0

WinNc 10.1.0.0 voor Windows uitgegeven met 20% korting

| Geen categorie | No Comments

WINNC 10.1.0.0 RELEASE SALE – 20% OFF – FROM 14 JAN TO 27 JAN WINNC RELEASE SALE – 20% OFF – FROM 14 JAN TO 27 JAN OR USE COUPON…

WinNc 10.0.0 voor Windows 11 uitgegeven met 33% korting

| Geen categorie | No Comments

WINNC RELEASE SALE – 33% OFF – FROM 08 OCT TO 24 OCT OR USE COUPON CODE RELEASE10 https://www.winnc.com/release10 Changes in WinNc 10.0.0: – Compatible with Windows 11 – Added…