edilon)(sedra word templates

Dunes heeft voor edilon)(sedra de bestaande huisstijl gebruikt om er een office huisstijl te van te ontwikkelen. Met het bestaande logo en kleurschema heeft Dunes in de gedachte van de bestaande uitingen een frisse set van verschillende templates te maken voor Word en PowerPoint. Na een uitgebreide ontwerpfase met diverse ontwerp- en designsessies heeft Dunes een document opgeleverd met verschillende stijlen en uitwerkingen van deze stijlen. Uit deze variaties is na een besluitfase een stijl compleet uitgewerkt en de start van de bouwfase.
Het resultaat is een uitgebreide set van bouwblokken waarmee edilon)(sedra offertes, rapporten, brieven en presentaties kan maken. Vanuit het edilon)(sedra Office lint kunnen de medewerkers complete voorpagina’s, sectiepagina’s grafische blokken met opsommingen en grote iconen invoegen in een startdocument.

edilon)(sedra word templates

In het startdocument staan de elementen klaar die bijvoorbeeld in elke offerte nodig zijn. Deze elementen kan een medewerker dan aanpassen naar de inhoud van de opdracht. Dit werkt beter dan de oude “offerte erbij pakken en deze aanpassen. Op deze manier verkleint het gevaar van het vergeten van het compleet verwijderen van de vorige klantnaam.
In PowerPoint heeft Dunes een corporate template ontwikkeld die op een grafische manier gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een elevator pitch van het bedrijf. Toch heeft Dunes naast deze grafische stijl ook gewoon de standaard PowerPoint slides ontworpen zodat een inhoudelijke technische presentatie met meer tekst en technische tekeningen er ook conform huisstijl en professioneel uit zien.
In de nieuwe templates maak edilon)(sedra ook gebruik van een iconenbibliotheek, de foto module en een deel maatwerk.
Zo heeft de corporate presentatie ook een maatwerk interactief menu in PowerPoint dat ze zelf kunnen aanpassen.
Omdat edilon)(sedra meerdere vestigingen heeft maken de Word templates ook gebruik van de switch talen en locatie module. Op deze manier kunnen ze een reeds geschreven brief vanuit het office lint schakelen zodat in de footer de juiste contactgegevens in de juiste taal komen te staan van de internationale vestiging.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.